Energie werk

Het woord energie wordt steeds vaker in de volksmond gebruikt. Denk maar aan uitspraken als

“Ik bruis van energie”

“Ik heb vandaag geen energie”,

“Mijn kind heeft te veel energie”.

Maar wat bedoelen we daar nu eigenlijk mee?
Laten we starten met Einstein: “Alles is energie”.  Dus vrij vertaald “wij ZIJN energie”.  Ik gebruik altijd de metafoor van een rivier, die het lichaam voorstelt. Het water in de rivier beweegt net als onze energie met de natuurlijke stroom van de rivier mee. Het water voedt de aarde om zich heen.

Echter als het water door grote rotsblokken wordt tegen gehouden, ontstaan er problemen. Het water kan niet verder stromen en het land achter de rivier wordt niet langer gevoed. Dit geldt ook voor de energie, die altijd in ons lichaam aanwezig is. Het kan ons lichaam voeden als het vrij kan stromen. Als we door emoties als angst, boosheid en verdriet verlamt raken lijkt het wel alsof de emotie het van ons overneemt en de energie stagneert. We voelen ons uitgeput, machteloos en afgesloten van onze natuurlijke bron. Lees meer over de diverse vormen energie werk die Puur in Balans aanbiedt.

In mijn werkwijze is het in balans brengen van de energie in jouw wezen altijd mijn uitgangspunt. Dit zorgt voor een algeheel gevoel van welzijn. De manier waarop ontstaat intuïtief in overleg met jou.
Mag ik jou uitnodigen om jouw energie weer vrij te laten stromen en kennis te maken met de diverse mogelijkheden die Puur in Balans jou kan bieden?

Maak gerust gebruik van een gratis telefonisch advies gesprek.

Contact Puur in Balans