Over Jeanielle

Wat fijn dat je de stap hebt gezet naar meer rust en ruimte in jouw leven, om zo jouw ZELFbewustzijn te ontwikkelen.

Hoe bijzonder dat onze wegen elkaar NU kruizen. 

ZELFbewustzijn is een voorwaarde voor een evenwichtige persoonlijkheid en innerlijke rust. Een zelfbewust persoon laat zich niet leiden door automatische patronen en emoties, maar heeft ZELF de regie in handen en kan op een ontspannen manier richting geven aan zijn leven.

Om ZELFbewustzijn te ontwikkelen is Rust en Ruimte nodig. Rust om letterlijk tot jezelf te komen, stil te kunnen zijn en naar binnen te keren. Zo krijg je ruimte om te observeren en jezelf en jouw kracht, talenten, valkuilen en verbeterpunten te leren kennen. Vanuit daar kun je puur en
in balans zijn, en met jouw ZELF als kompas op een ontspannen manier richting geven aan jouw leven.

Via de Yogalessen, Training of Coaching van Puur in Balans ontwikkel je jouw Zelfbewustzijn en leer je ontspannen door het leven te gaan!

Mijn waarden

Vreugde, liefde, stilte, eerlijkheid, zachtmoedigheid en verbinding zijn de belangrijkste waarden van Jeaniëlle in haar werk als yoga docent en coach. Dankzij het yogapad, ervaar ik het leven als een spel om de eenheid te ervaren tussen lichaam en geest. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie kan delen door de oude inzichten van het yogapad te vertalen naar concrete tools die toepasbaar zijn binnen jouw dagelijkse leven en dat van je gezin. 

Ik maak in mijn lessen en coaching gebruik van de inzichten en kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn 4 jarige Raja Yoga opleiding in Ilpendam en het principe van helend coachen ontwikkeld door DR. Frans Bakker. Tevens blijf ik mijn kennis en ervaringen uitbreiden. Zo heb ik in 2016 een Yin Yoga opleiding gevolgd. En volg ik momenteel een driejarige Do-in Yoga opleiding.  

 

meditatie 1

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.