Referenties

Onderstaand een aantal reacties naar aanleiding van mijn lessen en coachingactiviteiten.
 
Tekst naar aanleiding van deugden workshop:
Wat jij meegeeft aan anderen: "levenslust is 't ware leven, is het liefelijkste goed, dat de lachende aard' kan geven van haar weelde en overvloed"
P.A. de Genestet
 
Referentie naar aanleiding van een coaching sessie kids:
Ik ben erg onder de indruk van wat Jeaniëlle in en paar korte coaching sessies bij mijn dochter voor elkaar heeft gekregen. Ze is zekerder van zichzelf en vooral op school laat ze zich minder beïnvloeden door anderen. Ze kan beter omgaan met gebeurtenissen en gedachten die minder leuk zijn, ze heeft geleerd deze om te zetten in positieve gedachten, zodat ze zich beter kan concentreren op de dingen die echt belangrijk voor haar zijn.
 
Referentie Coaching volwassenen:
Een heerlijk rustgevende omgeving, gewoon thuis op de bank, met een kopje thee.
Fijn in combinatie met yoga-oefeningen.  De gesprekken hebben veel dingen over mijzelf verhelderd. Door de manier van vragen stellen van Jeaniëlle kwam ik tot inzichten
die mij veel duidelijk maakten over mijn doen en laten. Vervolgens moet je het wel zelf DOEN natuurlijk. Maar het is zo fijn dat ik die inzichten nu heb en daar op kan verder borduren.
De oefeningen gebruik ik nu standaard bij het opstaan en zodra ik daar behoefte aan heb. Fijn om die paraat te hebben.
 
Jeanielle, je bent een heerlijk mens, ik was snel vertrouwd met je. Ik heb veel van je geleerd. En ondertussen ben ik steeds meer blauw en roze aan het combineren. En dat voelt goed. Dank je wel!!

Referentie Coaching volwassenen:
Ik wil jou heel erg bedanken voor je hulp. Ik heb hele fijne gesprekken met je gehad. Voor mijn gevoel ben ik echt een stuk verder gekomen. Dit was net het beetje meer dat ik nodig had. Het voelde goed en vertrouwd en ben blij da tik de stap het gezet. Ik vond het ook erg prettig om na elke afspraak een mail te ontvangen met daarin de dingen die we hadden besproken. Daar kon ik nog vaak op terug vallen. Nogmaals... dank voor alles.

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.