Blog

retraite 2018

Vrijdag 13 april tot en met zondag 15 april (VOL) en vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober 2018 (VOL).

Najaar 2019, Ook VOL. 

Inner Journey – Be Your Beautiful Self

Met Selma Oppedijk en Jeaniëlle van Osnabrugge

Even Stil zijn

Jaren geleden ging ik met mijn moeder voor het eerst naar een retraite weekend.

Wat heb ik toen genoten van de natuur, de energetische oefeningen, het lekkere eten en vooral even helemaal niets moeten. Geen contact met de buitenwereld. Geen wassen, niet nadenken over het eten, geen appjes, Facebook en huiswerk begeleiding.Dit weekend stond helemaal in het teken van mijn eigen behoeften en even Stil zijn. Door dit weekend kwam ik weer in contact met mijn hartenwens, namelijk vrijheid ervaren en die dingen doen waar mijn hart van gaat stromen; Yoga, beweging, stilte en het ondersteunen van mensen die net als ik op zoek zijn naar meer balans en harmonie in hun leven. Leven vanuit datgene dat er voor jou toe doet.  

Sinds ik gestart ben als Yoga docente heb ik de wens, om de achterliggende yoga filosofie te delen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Zo ontstond langzaam het idee om een Yoga weekend te organiseren. Alleen het juiste moment liet nog even op zich wachten. Totdat afgelopen januari op een opendag van het Live Life & Dance Center mijn collega en meditatiecoach Selma, opperde om samen naar Ibiza te gaan en daar een Yoga & meditatie week te organiseren. En zo gingen we van start.

We besloten al snel om eerst in Nederland te starten. Na weken van onderzoek hebben we een schitterende locatie gevonden in het voormalige klooster in Zenderen. Hier organiseren we een lang weekend met Yoga & Meditatie, zodat het voor iedereen haalbaar is om zich even terug te trekken uit de hectiek van alledag.

En dat is nu precies waarom we deze retraite voor jou organiseren. Je krijgt de gelegenheid om een lang weekend me-time in te bouwen. Je stapt letterlijk even uit je dagelijkse leven. Een weekend waar je even niet hoeft te zorgen, een weekend lang zonder verplichtingen en verantwoordelijkheden. Zodat je eindelijk tijd hebt voor een wandeling of het lezen van een boek. Ook is er voldoende tijd voor reflectie. Tijdens de Yoga en meditatie sessies, krijg je de gelegenheid om weer contact te maken met jouw stilte. Vanuit de stilte zal je makkelijker ervaren wat belangrijk voor je is. Wat je nodig hebt en wat je mee wil nemen in het leven van alledag.  Zodat je straks terug in je dagelijkse leven, momenten van stilte inbouwt en dat je de innerlijke drive voelt, om jezelf deze stilte te gunnen. Je zult ervaren dat het regelmatig inbouwen van 5 minuten me-time, jouw leven positief beïnvloedt.   

Gun jezelf, dit Yoga & Meditatie weekend vol me-time in het voorjaar (vol) en najaar van 2018. Wij kijken er naar uit, om jou tijdens dit weekend te begeleiden.
Wil je meer weten over dit weekend of je aanmelden, Ga naar:
http://www.puurinbalans.com/index.php/yoga/yoga-retraites of
http://www.meditatiecoach.nl/yoga-meditatie-retraite-in-nederland/

 

Contact Puur in Balans