Blog

Ik zie een wereld voor me waarin we terugkeren naar onze kern. Een plek van waaruit jouw licht mag stralen. Ik wil hier een bijdrage aan leveren door mensen op een liefdevolle, accepterende en zachte manier naar een ander niveau van bewustzijn te begeleiden. Een plek waar wij ervaren dat we HEEL zijn.

Dit doe ik door aandachtig aanwezig te zijn en in te voelen hoe oude patronen en verdedigingsmechanisme los gelaten kunnen worden en het pad naar heelheid zichtbaar wordt.

Ik begeleid mensen in hun proces om te leven vanuit rust, compassie en harmonie  in plaats van angst en beperking. Mijn droom is om met elkaar een mooiere wereld te creëren. Een wereld waar groot en klein, mens en dier vanuit hun eigen unieke gaven hun bijdrage mogen leveren aan het grotere geheel.

Contact Puur in Balans