Meditatie

Met Compassie Yoga en coaching leer ik je weer verbinding te maken met jouw innerlijke rustpunt. Eén van de middelen die ik hierbij inzet zijn geleide meditaties. De innerlijke Kompas Meditatie, zorgt er keer op keer voor dat jij, je bewust wordt van jouw ware aard en oorsprong. Het contact met wie je nu bent is de basis van een harmonieus leven.

In de dagelijkse drukte van het leven verval je al snel in het afvinken van je to do’s en verlies je maar al te snel de verbinding met jezelf. Tijd voor jezelf vrijmaken heeft geen prioriteit en is slechts een beloning voor als al het werk klaar is. 

Door alle drukte in je leven voel je, je onrustig, vermoeid en geprikkeld. Je merkt dat je steeds onaardiger reageert op je omgeving en je juist met die mensen die dierbaar voor je zijn, geen goede verbinding kan maken. Tegelijkertijd hebben we allemaal meer dan ooit behoefte aan rust en vragen de kinderen om ons heen, om liefdevolle aandacht. Zij willen hun uniekheid ervaren en uitdragen. Ze  verdienen volwassenen om zich heen, die hen vanuit eigen authenticiteit begeleiden en een veilige omgeving bieden om te spelen met de uitdagingen van het leven.

Hoe vind jij de rust in jezelf, om die compassievolle begeleider voor je omgeving te zijn?

Deze bijzondere meditatie ontstond, tijdens het wandelen met mijn hond Siem. De inhoud is geïnspireerd door de wijze lessen uit mijn Raja Yoga opleiding, mijn eigen toepassing in het dagelijks leven en de diverse oude geschriften. 

Graag wil ik deze krachtige meditatie met je delen. Vraag hem nu gratis aan! Je ontvangt dan regelmatig gratis Yoga inspiratie, waarbij ik de oude lessen uit de Yoga traditie vertaal naar de dagelijkse praktijk.

 

meditatie 1

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.