Meer lezen Reiki

Via een Reiki behandeling herstellen we het contact met deze universele energie.  Het vergroot hierdoor het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Door de behandelingen krijgt je net als bij de Yoga beoefening meer kracht, vitaliteit en balans. Reiki werkt ondersteunend bij zowel fysieke, mentale, emotionele als spirituele klachten.

Hoe verloopt een Reiki behandeling?
Allereerst ontvang je een kopje thee en leer ik je een ontspanning- en gronding oefening die je in je dagelijkse leven kan toepassen. Vervolgens ga je liggen op een comfortabele behandelbank om de Reiki behandeling te ontvangen. Na afloop volgt een nagesprek. Tijdens de behandeling houd je, je kleding aan.

Bij een reikibehandeling fungeer ik als intermediair, voor het doorgeven van universele levensenergie. Hierbij wordt gewerkt met de handen, zowel middels direct contact met het lichaam als op afstand. Deze energie vindt zelf haar weg door jouw lichaam en geest en heeft een voedende en harmoniserende werking op jouw energiebanen en chakra’s. 


Wat zijn de effecten van een Reiki behandeling?
Reiki is een van oorsprong Japanse methode, die voor velen een manier is om met stress om te gaan en het leven te verdiepen.  Reiki werkt ontspannend en verlicht ongemakken als pijn en onrust. Een Reiki behandeling  stelt je in staat terug te gaan naar de essentie van je Zelf, terug naar je kern waar lichaam, geest en ziel samen komen. Deze vereniging  herstelt de harmonie en eenheid van jouw wezen.
Mensen ervaren een diepe vorm van ontspanning na een behandeling. Na afloop voelt jouw lichaam vitaal en veerkrachtig.

Contact Puur in Balans