Een cadeau voor jezelf: Deugden Yoga workshop

Om iedereen de gelegenheid te bieden, met de yoga filosofie kennis te maken, geef ik 1 maal in de twee maanden op zaterdag middag een thema workshop in het Live Life & Dance Center in Hoofddorp/Floriande.

Tijdens deze workshops staat een Deugd als bijvoorbeeld Vreugde of Dankbaarheid centraal. Deugden zijn innerlijke kwaliteiten of schatten die we vanuit onze diepste kern tot uitdrukking brengen. Ieder mens bezit deze kwaliteiten, al zal de 1 beter ontwikkeld zijn dan de ander. Mooie metafoor is een diamant. Deze schitterende steen, kan je vlakje voor vlakje bewerken. Alle vlakjes samen vormen een schitterende stralende diamant. 

Voor mij persoonlijk heeft de deugd Vreugde een belangijke betekenis in mijn leven. Door de deugd Vreugde te ontwikkelen geef je ruimte aan nieuwe mogelijkheden. We ervaren Vreugde als we ons hart ergens in leggen, we ervaren deze vreugde dan van binnenuit. Vreugde heeft dan ook te maken met “in contact zijn met jezelf”. Volgens een zeer oude Indiase stroming wordt onze ziel omhuld door 5 energielichamen. Het buitenste lichaam is ons fysiek lichaam. De deugd “Vreugde” hoort bij de binnenste laag. Door deze binnenste laag aan te spreken komen we in ons centrum, het Zelf.

De workshops zijn geïnspireerd door het Virtues project van Linda Popov, mijn lessen aan het Raja Yoga instituut in Ilpendam en de boeken en lessen van Patty Jongemaets. De workshop bestaat uit een inleidende oefening en warming up, diverse fysieke houdingen (asana’s) en een afsluitende visualisatie. Na afloop voel je een diep gevoel van “ZIJN”.

Affirmatie: Ik open mij voor vreugde in mezelf

Gun jezelf deze workshop en zet een eerste stap om je eigen deugden te ervaren en verder tot bloei te laten komen. De kosten van deze workshop bedragen €17,50 voor een workshop van 1,5 uur. We starten om 16:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog even een kopje thee te drinken. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer over de deugen weten kijk dan op www.deugdenproject.nl.

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.