Ouder en tiener workshop

Op verzoek organiseer ik een aantal keren per jaar een “ouder en kind workshop voor tieners”. In deze workshop zullen de diverse elementen uit de Yoga aan bod komen. Iedere keer staat een ander thema centraal. Denk hierbij aan thema’s zoals zelfvertrouwen, balans, kracht, wat maakt jou uniek. Ook sta ik open voor suggesties voor thema’s die jullie als ouders fijn vinden om aan bod te laten komen. In de workshop staat ontspanning en plezier voorop. Ook fijn om even een moment alleen met je tiener te hebben. De momenten dat je echt even samen met je tiener bent zijn spaarzaam. De tijd van de tiener wordt ingevuld met school, huiswerk, sport en vrienden. Tijd om even rustig op adem te komen (En dan bedoel ik even niet chillen voor de tv/telefoon etc.) is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En juist die tijd is soms heel prettig en vooral ook nuttig.
 
Wat ik aan tieners wil meegeven is dat Yoga een manier van ontspannen en bewust aanwezig zijn is. Dat ze er bijvoorbeeld bewust voor kunnen kiezen om uit school eerst even lekker buiten een balletje te trappen, of te gaan dansen.  
 
Op dit moment heb ik nog geen nieuwe datum gepland. Mocht je interesse hebben, laat het me dan weten. 

De kosten van een workshop bedragen €17,50 per workshop. 
 

puurinbalans ouderentiener

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.