Workshop Kinderyoga in de opvang of op school

Tijdens een workshop laat ik docenten en pedagogisch medewerkers kennismaken met de elementen van kinderyoga. Yoga biedt waardevolle technieken en oefeningen die binnen de kinderopvang en in de klas gebruikt kunnen worden. Door beweging, visualisaties en ademhalingstechnieken creatief te combineren met een bepaald thema, verbetert de concentratie en wordt de mentale en fysieke gezondheid bevorderd. Het doen van yoga oefeningen is eenvoudig in het dagritme in te passen. Gedurende de dag kunnen ademhalingsoefeningen en korte ontspanningsoefeningen gedaan worden. Als pedagogisch medewerker of docent zal je een hele andere groepsdynamiek ervaren. Deze workshop kan op diverse manieren en op maat worden aangeboden.

Leuk idee voor een ouderavond:
Ook als je op zoek bent  naar een inspirerende ouderavond op jouw school of kindercentrum ben je bij Puur in Balans bij het juiste adres. Afgestemd op de specifieke behoeften die er leven verzorgen wij een interactieve ouderavond.

Reactie van een ouder die heeft deelgenomen aan de ouderavond:


Nog nooit zo'n ontspannen en interactieve ouderavond meegemaakt. Een zeer geslaagde avond en een aantal leuke suggesties opgedaan om kinderyoga ook thuis te integreren.

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een proefles kunt u mailen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app bericht naar 
06-11014686.
Ik reageer binnen 48 uur.